Een badkamer als oase van rust

Een badkamer is voor veel mensen steeds meer een plek voor wellness en pure ontspanning. Met de juiste mix van (natuurlijke) kleuren en materialen, sanitair, verlichting en accessoires zorg je voor een oase van rust in je badkamer. Ook daglicht en frisse lucht dragen hieraan bij.

Licht, lucht en warmte

De indeling van een badkamer kan soms een behoorlijke puzzel zijn. Een raam in een badkamer creëert net als een grote spiegel een ruimtelijk effect. Ook zorgt het ervoor dat zonlicht de ruimte op natuurlijke wijze kan verwarmen, en dat de badkamer goed wordt geventileerd. Ventilatie van een vochtige ruimte is nodig om schimmelvorming tegen te gaan.

Met FAKRO dakramen creëer je ’t mooiste licht in jouw badkamer. Onze vochtbestendige tuimeldakramen zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer. Ze zijn eenvoudig te bedienen met de hand of elektrisch op afstand. Standaard voorzien van een ingebouwd regelbaar ventilatierooster en HR++ glas voor goede isolatie. En uit te breiden met bijpassende zonwering. Heb je behoefte aan meer privacy? Kies dan voor melkglas en voorkom inkijk.

Bezoek onze showroom

FAKRO producten in het echt ervaren? Je bent van harte welkom in onze showroom in Groesbeek! 

Doe een gratis aanvraag

Wil je je oude dakraam vervangen? Of wil je meer daglicht? Kies dan voor FAKRO, eenvoudig en snel.

Verkooppunt in jouw buurt

Bestel onze producten altijd bij een FAKRO dealer. Kijk hier naar een overzicht en krijg het beste advies!